Oops...
Slider with alias kajastus 1 not found.

Luonto

Luonto ja useat liikuntamahdollisuudet tekevät Hervantajärven alueesta ainutlaatuisen kokonaisuuden. Uimaranta on kävelymatkan päässä ja Hervantajärven upeat luontopolut avautuvat lähes kotipihaltasi.

Kulkuyhteydet

Hervanta tarjoaa asukkailleen hyvät julkiset liikenneyhteydet ja loistavat kevyen liikenteen väylät.  Tulevaisuudessa julkiset liikenneyhteydet parantuvat entisestään, kun uusi raitiotie valmistuu kulkemaan Hervannan kautta.

Palvelut

Hervanta on kuin kaupunki kaupungin sisällä monipuolisine palveluineen. Kauppakeskus, apteekki, pankki, kirjasto, koulut ja päiväkodit, ravintolat sekä ammattikorkeakoulu ja yliopisto löytyvät vain kävelymatkan päästä.

Yhteisöllisyys

Asukkaiden käytössä on pihasauna, josta voi siirtyä vilvoittelemaan oleskelukatoksen varjoon tai ihastelemaan pergolan kauneutta. Pihapiirissä on myös hyötypuutarha, joka tarjoaa halukkaille multasormille arjen askaretta.

Asunto Oy Tampereen
Hervantajärven Kajastus

Asunto Oy Tampereen
Hervantajärven Heijastus

Haluatko lisätietoa?

Johanna Kilpijoki
Asuntomyyjä, LKV, KiAT
Jatke Pirkanmaa Oy
050 530 3266
010 526 1766
johanna.kilpijoki@jatke.fi

Sijainti ja palvelut

Hervantajärven Kajastus ja Hervantajärven Heijastus rakennetaan vajaan parin kilometrin päähän Hervannan keskustasta kahden järven tuntumaan. Hervannan palvelut ovat monipuoliset ja kattavat, jolloin arjen ostokset löytyvät varmasti kotinurkiltasi.

Luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat Hervannassa myös hyvät. Hervantajärven luontopolut ja loistavat hiihto- ja retkeilymaastot avautuvat lähes kotipihaltasi. Myös Hervanta- ja Suolijärven uimarannat ovat kajastuslaisille kävelymatkan päässä. Uuden asuntoalueen välittömässä läheisyydessä on myös Hervannan frisbeegolfrata kuten myös monet muut harrastuspaikat sekä pienille että hieman isommille kuntoilijoille.

Kaupunki kaupungin sisällä

Hervannan monipuoliset palvelut avautuvat lähes asukkaiden kotiovelta ja tuleva raitiotie yhdistää kaupunginosan suoraan Tampereen keskustaan. Aistillinen pihapiiri luo myös asumiseen yhteisöllisyyttä.

Rauhallinen ja luonnonläheinen alue yhdistettynä hyviin palveluihin sekä kulkuyhteyksiin tekevät Hervantajärvestä ainutlaatuisen ja nautinnollisen asuinalueen.

200m

Tuleva ratikka-pysäkki

1km

Lähin kauppa

1,5km

Tampereen Yliopisto
Hervannan kampus

9,5km

Koskikeskus Tampere

400m

Uimaranta

Hervantajärvi

Luonto maalaa Hervantajärven maiseman asukkaalleen ainutlaatuiseksi ja useat liikuntamahdollisuudet viimeistelevät kokonaisuuden. Luonnonsuojelualue järvineen, hiihto-, juoksu- ja patikoimisreitteineen tarjoavat mahdollisuuden liikkua ja retkeillä alueen puhtaassa luonnossa suoraan kotiovelta.

Ilmoittaudu postituslistalle

Jättämällä yhteystietosi saat ensimmäisten joukossa ajankohtaiset infot Hervantajärven asunnoista.

  Haluatko lisätietoa?

  Johanna Kilpijoki
  Asuntomyyjä, LKV, KiAT
  Jatke Pirkanmaa Oy
  050 530 3266
  010 526 1766
  johanna.kilpijoki@jatke.fi